Gamescom & Dota 2 The International (TI5)

Door pclinde op dinsdag 4 augustus 2015 13:39 - Reacties (12)
Categorie: Gamescom, Views: 1.293

http://www.techtesters.eu/pic/BLOG-PIM/Gamescom/gamescom.jpg

We zitten alweer in week 32. Wat maakt week 32 episch? Gamescom en Dota 2 The International (TI5)! Normaal volg ik het nieuws en de aftermovies vanuit mijn luie stoel, maar daar komt dit jaar verandering in!

Gamescom
Voor het eerst ga ik richting Gamescom, en dit doe ik gelukkig niet alleen. Samen met Foritain, ProAce en de lieftallige dames (Foritain zijn vrouw en mijn vriendin) gaan we er een feestje van maken. Ik ben momenteel enorm ‘gehyped’ vandaar dat ik even gebruik maak van mijn blog.

Nu hebben we al wat nieuws voorbij zien komen zoals World of Warcraft en Mafia 3. Toch ben ik benieuwd wat ons te wachten staat. Ik ben erg enthousiast over het feit dat mijn vriendin meegaat. Ze is in haar dagelijkse leven niet bezig met gamen of hardware en toch is ze super enthousiast.

Er gaan ook geruchten dat Skylake zijn debuut maakt op Gamescom 2015. Ik hoop de 14nm liefde toch even beter te kunnen bekijken. Hopelijk ligt Skylake binnenkort op de testbank thuis voor een review. ;) Dan gaan er ook nog geruchten over een mogelijke uitbreiding voor Diablo III. Zelf heb ik toch nog aardig wat uurtjes gestoken in de Reaper of Souls uitbreiding, dus we hopelijk komt er nog een spannend vervolg.

Dota 2 The International (TI5)
Nu kan ik wel wat minder van The International volgen, maar toch wil ik up-to-date blijven. Gisteren hebben we al toffe matches gezien tussen LGD Gaming en Team Empire en CDEC Gaming versus Cloud9. Ik had persoonlijk wat meer verwacht van Cloud9. Misschien maken ze nog kans in de ‘lower bracket’.

Ik hoop toch nog wel wat meer strategieŽn te zien. Begrijp me niet verkeerd, dit is het hoogste niveau, maar ik ben de Tusk en Gyro picks een beetje zat. De teams kunnen kiezen om deze hero’s te verbannen, maar we zien gemiddeld weinig diversiteit. Het zijn de picks die in deze patch gewoon erg krachtig zijn op verschillende fronten. Zoals ik al zei, hopelijk krijgen we nog meta’s te zien in de verschillende stages.

De finale op een zaterdag zal nog een heerlijk toetje zijn als ik terugkom van Gamescom. Zelf verwacht ik een finale tussen Team Secret en LGD Gaming. Voor nu ga ik mijn rugzak vullen en richting Foritain voor een spannend avondmaal! Voor degene die met de Tweakers Express richting Gamescom gaan: heel veel plezier!

Volgende: Gamescom 2015 - Een nieuwe ervaring 08-'15 Gamescom 2015 - Een nieuwe ervaring
Volgende: Zomer, Regen & Hardware 07-'15 Zomer, Regen & Hardware

Reacties


Door Tweakers user Mount, dinsdag 4 augustus 2015 13:51

Ik weet dat MSI wel zaterdag met hun Skylake serie op CampZone aanwezig zijn incl presentatie... Ik weet alleen niet of ze ook daadwerkelijk producten meenemen.

En ik heb er ook zin an, alleen ga ik slechts zondag! Have fun!

[Reactie gewijzigd op dinsdag 4 augustus 2015 13:51]


Door Tweakers user pclinde, dinsdag 4 augustus 2015 13:54

Mount schreef op dinsdag 04 augustus 2015 @ 13:51:
Ik weet dat MSI wel zaterdag met hun Skylake serie op CampZone aanwezig zijn incl presentatie... Ik weet alleen niet of ze ook daadwerkelijk producten meenemen.
Klopt! Daar ben ik ook voor uitgenodigd. Ik heb wel het vermoeden dat ze iets gaan tonen, maar zeker weten doe ik het niet. :) (Nu zou wel het moment zijn).

Ik vergeet CampZone helemaal (schandalig). Veel plezier daar!

Door Tweakers user Foritain, dinsdag 4 augustus 2015 13:59

:D:D:D Wij hebben er al zin innnn :D

Door Tweakers user pclinde, dinsdag 4 augustus 2015 14:02

'Voor nu ga ik mijn rugzak vullen en richting Foritain voor een spannend avondmaal!'

Voor dit onderdeel van het avontuur ben ik al enthousiast!

[Reactie gewijzigd op dinsdag 4 augustus 2015 14:03]


Door Tweakers user Frozen, dinsdag 4 augustus 2015 14:35

Veel plezier!!! :D

Door Tweakers user prestige93, dinsdag 4 augustus 2015 15:50

Ik heb de Skylakes vorige week vrijdag voorbij zien komen op mijn werk (4launch).
deze gingen in de MSI gaming systemen voor campzone O+

zagen er heel goed uit!

Door Tweakers user pclinde, dinsdag 4 augustus 2015 22:05

Bedankt! :D
prestige93 schreef op dinsdag 04 augustus 2015 @ 15:50:
Ik heb de Skylakes vorige week vrijdag voorbij zien komen op mijn werk (4launch).
deze gingen in de MSI gaming systemen voor campzone O+

zagen er heel goed uit!
Dan is het bij deze bevestigd! :) Thanks!

Door Tweakers user sebastius, donderdag 6 augustus 2015 23:21

Gaan jullie met de T.net express of zelf?

Door Tweakers user pclinde, vrijdag 7 augustus 2015 09:16

sebastius schreef op donderdag 06 augustus 2015 @ 23:21:
Gaan jullie met de T.net express of zelf?
We zijn sinds gisteravond- nacht weer terug. :) Het was super tof! Ga je ook nog die richting op? :)

Door Smithd888, woensdag 25 mei 2016 13:30

I was just seeking this info for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that don't rank this kind of informative websites in top of the list. Generally the top sites are full of garbage. dekdgedcdafekefc

Door Pharma228, donderdag 26 mei 2016 06:19

Very nice site! <a href="http://ypxoiea2.com/ovyatrv/1.html">cheap goods</a>

Door Pharmg84, donderdag 26 mei 2016 06:26

Very nice site!

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)